Yuvamız Gaziosmanpaşa Çocuk Etkinlik Merkezi Açılıyor

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçede yaşayan ailelerin çocukları için fırsat eşitliği sunmaya devam ediyor. Mevlana Mahallesi'nde 2024-2025 eğitim-öğretim dönemi itibarıyla hizmete girecek olan "Yuvamız Gaziosmanpaşa Çocuk Etkinlik Merkezi", 48 ila 62 aylık çocuklar için özel olarak tasarlanmış programlarla kapılarını açıyor.

Merkezimiz, 200 öğrenci kapasitesi ile masal, müzik, drama, spor ve bilim atölyeleri gibi birçok etkinlikle çocuklarımızın gelişimine katkı sağlayacak. Yuvamız Gaziosmanpaşa'da 15 derslik bulunmakta olup, okul öncesi eğitim konusunda uzman kadromuz, çocuklarımıza en iyi eğitimi sunmak için hazırdır.

Son Başvuru Tarihi: 25 Ağustos 2024

Yuvamız Gaziosmanpaşa, özellikle eğitimde fırsat eşitliğine erişimde zorluk yaşayan ailelerin çocuklarına öncelik tanımak amacıyla puanlama sistemi ile öğrenci kabul edecektir. Sadece Gaziosmanpaşa’da ikamet eden ailelerin başvuruları kabul edilecek ve ön başvuru sürecinde verilen bilgiler doğrultusunda yapılan puanlama neticesinde kesin kayıt hakkı kazanan aileler bilgilendirilecektir.

Bu merkez, sadece çocuklarımıza eğitim vermekle kalmayacak, aynı zamanda aileler için de önemli bir destek merkezi olacaktır. Gaziosmanpaşa Belediyesi olarak, çocuklarımızı geleceğe hazırlamak ve onların en iyi şekilde yetişmesini sağlamak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Adres: Mevlana Mahallesi 832. Sokak No:1 Gaziosmanpaşa / İSTANBUL
_________